Uitbreiding van de sfeer van het Hart


   Julie RedstoneMany mensen wonen binnen de grenzen van een kleine bol van de waarneming en rente. Binnen dit gebied, is alles heel echt, heel zinvolle en emotioneel doordringend .. Wat gebeurt er binnen dit gebied van invloed op het hart, de geest, en zelfs het lichaam.

Hier, zijn vaak directe familieleden ones, bepaalde baan of werkplek, gezondheid-gerelateerde zorgen, hechte vriendschappen, significante hoop of dromen, activiteiten die zich centraal in het leven ones.

Buiten het terrein zijn andere mensen op een meer emotionele afstand, minder belangrijke werk-gerelateerde vraagstukken, meer verre vrienden en relaties, en vaak de rest van de wereld.

De sfeer van persoonlijk belang bij dat alles is heelechtaan het veranderen is vandaag, en moet veranderen, zodat de wereld meer geheel kunnen worden en zodat de menselijke familie zelf kan herkennen als zodanig.

De directe sfeer van de werkelijkheid dat betrekking heeft op het hart wordt bepaald door verschillende dingen, waaronder:

1) De aanwezigheid of afwezigheid van een crisis of een andere ernstige uitdaging die moet worden geconfronteerd. Dergelijke uitdaging in het algemeen of crisis overschaduwt al het andere.

2) De invloed van vermoeidheid of een gevoel van overweldigen die een verlangen om terug te trekken uit meer afgelegen bezorgdheid om te concentreren op wat dichter creëert,

3) Een zin van een beperking in het hart dat vindt dat er niet genoeg aanbod van liefde tot meer behoeften of verwachtingen te voldoen. Hier is de eigen voeding de hearts of het ontbreken daarvan de belangrijkste.

4) Een gebrek aan inzicht in de innerlijke toestanden van anderen, zodat die anderen gebrek drie-dimensionaliteit en worden gezien in de eerste plaats in termen van hun buitenste rol of presentatie. En tenslotte

5) Gebrek aan bewustzijn van one intieme relatie met de bredere context van planetaire leven.

Al deze factoren worden beïnvloed door onze spirituele ontwikkeling. Alle transformeren in de aanwezigheid van meer bewustzijn waardoor het zelf te voelen groter, duidelijker, meer in staat, en meer aanwezig zijn op wat is ongeveer het zelf.

Met name de sfeer van het hart groeit in de mate dat we ervaren een identificatie met anderen – in de mate dat we voelen een verwantschap en innerlijk weten van wie ze zijn en wat hun leven over gaat. Deze identificatie maakt een emotionele nabijheid te bestaan die niet aanwezig zou zijn als het niet was voor het gevoel van empathie of resonantie.

Wat is empathieofresonantie, en hoe kunnen we vinden?

Op een niveau, empathie is een emotionele kwaliteit met betrekking tot sympathie, begrip, mededogen en identificatie. Op een ander niveau, empathie is de staat van begrip van de eenheid van alle mensen in hun kern of centrum. Op nog een ander niveau kan, empathie worden beschouwd als een presentness aan alle van het leven.

Vandaag de dag is de sfeer van het hart te breiden. Het is groeiende, omdat nieuw leven wordt toegediend in het door de grotere geestelijk licht dat momenteel beschikbaar is op de planeet. Dit licht wordt veroorzaakt veranderingen voor velen in emotie, denken en bewustzijn. Neverthless, het ontwaken van het hart naar de grotere bol waarvan het een onderdeel is nog maar net begonnen. Het heeft veel meer te gaan voordat we zien en voelen de manifestatie van de effecten op een collectief niveau. Ondanks dit, is er op dit moment, de mogelijkheid voor een ieder die ervoor kiest om, om het proces van persoonlijke ondersteuning en mondiale bewustwording door middel van een wens te doen, en door bewuste aandacht voor bepaalde eenvoudige dingen die deel uitmaken van de dagelijkse ervaring:

In de eerste plaats acht de tijden gedurende de dag wanneer u afgestemduit, niet echt luisteren naar wat er gezegd wordt aan u of de zorg over wie zegt het.

Ten tweede, bericht de mate waarin je je voelt, hetzij emotioneel aangeraakt of dankbaar voor de kleine dingen die gebeuren tijdens de dag. Deze kleine geschenkenkan komen van mensen, maar ze kunnen ook betrekking hebben op de gebeurtenissen van de dag en de lucht die we inademen. Dankbaarheid voor de ervaring one is een getuigenis van het feit dat men isaanweziggedurende de dag.

Ten derde, vraag jezelf af hoeveel je liefde kennen hebben gegeven deze dag niet alleen aan uw echtgenoot, partner of kinderen, maar ook aan anderen, en zelfs degenen die je niet mag weten.

Merken en het veranderen van deze drie dingen kan uitbreiden de sfeer van het hart. Ze kunnen uitbreiden capaciteit van de hearts en meer bewustzijn te brengen het dagelijks leven. Op deze manier ones persoonlijke ontwaken kunnen profiteren van de planeet.

Deze spirituele bewustwording vindt plaats op de aarde, vandaag, zoals de stroming van het licht beïnvloeden van de aarde sterker geworden. Uiteindelijk zal het raken de harten van iedereen. In de tussentijd, de Aarde zelf wacht voor de hele mensheid te ontwaken. Voor de liefde die een schenkt bij de buren one is de liefde schenkt een op de aarde zelf. Die liefde helpt bij het genezen zowel de collectieve menselijke bewustzijn en de planetaire lichaam.

De sfeer van het hart is een steeds groter gebied, met geen grenzen, behalve voor degenen die het menselijk bewustzijn plaatsen daarop. Het is grenzeloos, omdat de individuele hart is een deel van het hart van God, en het is in staat van oneindige liefde, omdat het kan putten uit een bron van voedsel dat is Liefde, een bron die everpresent is en een deel van het hart itself.Julie Redstone is een leraar, schrijver en oprichter van Licht Omega, een centrum voor genezing en transformatie in West Massachusetts. Licht Omega is co-sponsor van Meditaties One World, een wekelijks wereldwijd meditatieve inspanning om te helpen helen en transformeren van de Aarde door de versterking van de lijnen van licht en liefde die mensen verbinden. One World Meditatiesstaat open voor alle .

This entry was posted in Religion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply