The Best Racing Tips Can Be So Simple


   Door Cliff ThurstonIts een ding met de beste race-tips die geld kan kopen, maar het gebruik ervan effectief en correct is een andere zaak volledig. Helaas zijn er talloze voorbeelden die ik u kan geven van gokkers die bereiken relatieve succes met winnaars, maar ze nog steeds geen winst maken.

Waarom is dit?. Nou, uit mijn jarenlange ervaring is er een factor is boven alle anderen die lijkt te zijn de oorzaak van dit, en Im over om het te onthullen in het volgende artikel.

Niet in deze val

Ik surfen op het web zoals veel mensen doen elke dag op zoek naar de beste race-tips plaatsen rond, maar natuurlijk ben ik waarschijnlijk op zoek naar een andere reden om de meerderheid van de mensen. Im geïnteresseerd, ook geïntrigeerd door de manier waarop sommige sites lijken instant, overnachting, miljonair status aan potentiële gokkers.

Deze sites natuurlijk bidden op het verschijnsel dat moment rijkdom haalbaar is, maar zoals de meeste van ons weten is dit slechts een mythe. Als youre op zoek naar instant rijkdom dan stel ik je koopt een lot en hou je vingers gekruist. Becoming succesvolle doet zich niet voor s nachts en met het wedden op de paarden is het niet anders.

Natuurlijk, een lange termijn strategie Money Making plan is misschien niet zo aantrekkelijk als een snel rijk een, zoals we allemaal willen zien in de buurt van direct resultaat, en dit is waar de attractie is. Maar denk dat van alle succesvolle mensen die u ziet in de media, denk je dat ze maakte het grote overnachting, natuurlijk deden ze niet.

Begin correct is Very Important

Begin met de juiste disciplines is daarom cruciaal voor steeds succesvol in de paardenrennen spel. Ik heb altijd mijn leden te adviseren om een bank weddenschappen te gebruiken als ik het gevoel dat dit kunt u uw prive-financiën te beschermen en emotionele weddenschappen vermijden.

Door het gebruik van een betting bank zal u al snel begrijpen dat uw pool van de middelen niet onbeperkt is. Het gaat simpelweg vernietiging van een geldbedrag dat je weet dat je kon veroorloven te verliezen (in het ergste geval), en veel hetzelfde als u zou doen als u uw eigen bedrijf gehad.

Betting, net als andere vormen van investering of bedrijf, heeft zijn eigen bijbehorende risicos. We hebben allemaal ervaring verloren loopt van tijd tot tijd, maar dankzij het inzetten bank juist zal beperken van de schade aanzienlijk.

Bescherming van Uw Geld

Een andere manier om ervoor te zorgen dat u staking correct en dus de beperking van de blootstelling aan geld te verliezen, is het gebruik van wat genoemd wordt een “punten-systeem”.

Dit was een van de beste race ooit tips gegeven aan mij en heeft mij geholpen en mijn leden enorm in het verleden. Verschillende paardenraces Tipster diensten gebruik te maken van dit systeem op verschillende manieren, maar ik voel de manier waarop ik werd onderwezen echt vereenvoudigt het hele proces.

De manier waarop ik leer het u eenvoudig te beoordelen en toe wat uw laagste inzet op een paard zou zijn, gebaseerd op het bedrag van uw bank weddenschappen. Als dit tien pond bijvoorbeeld, dan zou dit een punt vertegenwoordigen uw inzet. Een vijf punt inzet op de andere kant zou vijf keer uw inzet minimaal bedrag, dus dit zou vijftig pond.

Voor de eenvoud, ik alleen maar adviseren dat je inzet een tot vijf punten. Dus twee punten in dit voorbeeld zou zijn twintig pond, en zo verder.

Met behulp van het puntensysteem

Op basis van de sterkte van de kwaliteit van het paard dat youre drager, plus andere geassocieerde factoren, zoals de jockey, het gaat, het verloop, de laatste track record en de kwaliteit van de andere paarden bijvoorbeeld, zou je dan een beslissing nemen hoe je bent ervan overtuigd dat dit paard zal winnen op een schaal van een tot vijf.

Zelfs de beste race-tips van de televisie-experts komen met beperkende bepalingen, dus als je het gevoel dat het paard youre kijken naar slechts een kleine kans om te winnen, kun je besluiten om een punt een cijfer, en zet je een punt inzet op, namelijk tien pond.

Waarom het puntensysteem Works

De reden dat de punten systeem werkt is dat het geeft u de gokker, een kader en een structuur toe te passen op uw weddenschappen. Dit is van vitaal belang voor het behoud van consistentie, dus het geeft je een solide basis bij youre winnen, maar biedt u een vangnet als youre verliezen.

Dit is gunstig op twee niveaus, zoals zij de verleiding elimineert een hoop te gooien al uw geld op een hete favoriet, tegelijkertijd voor zorgen dat u niet verliezen jagen door te proberen te houden terug te winnen wat verloren youve en backing paarden op basis van emoties .

Naar mijn mening is het puntensysteem belichaamt wat succes van wedden op paarden gaat. Voor mij zijn alle over het bereiken van overeenstemming, incrementele winsten en successen in plaats van het krijgen van een grote zo nu en dan winnen.

Val niet voor de aantrekkingskracht van de nacht succes als in deze vergelijking is er slechts een winnaar, en Im bang dat het isnt you.Cliff Thurston is de CEO van Grosvenor Racing Club, een succesvolle paardenraces Tipster dienst . Voor meer informatie of voor het warm paardenraces tips vindt u op: http://www.grosvenor-racing-club.co.uk

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply