kiezen en Montage van een Barrel Racing Saddle


   Door Janet AshbyIf gaat u deel te nemen aan barrel racing is het cruciaal dat u het zadel goed past. Een fancy zadel is niet nodig, maar een goed passend zadel is en kan het verschil maken tussen winnen en verliezen de race. Zadel selectie is kritisch en aandacht gegeven aan de pasvorm van het zadel voor zowel paard en ruiter, het juiste type zadel en natuurlijk een prijs die binnen uw bereik. Laat je niet verleiden om te gaan voor een goedkoop zadel. Een goed zadel zal nog vele jaren en is een goede investering zo Dont beknibbelen nu als je later zeker zal het betreuren.

Montage van het zadel tot het Paard

De pasvorm van het zadel voor het paard is misschien wel de belangrijkste overweging. De pasvorm moet goed genoeg zijn om drukpunten te voorkomen op het paard als deze zal pijn veroorzaken en interfereren met zijn vrije verkeer. De staven van de boom kunnen interfereren met beweging als het zadel niet goed is gemonteerd. Er is een misvatting dat vat zadels zonder tralies kan worden gemonteerd op een paard, maar dit is onwaar. Een slecht passend zadel, zelfs zonder tralies kan pijn veroorzaken aan het paard en ook interfereren met zijn normale beweging is het zit te ver naar achteren op het paard. Het is van essentieel dan ervoor te zorgen dat het zadel goed past of gedrags-en performance problemen zullen altijd voordoen.

Dit zijn de punten aan het plaatsen van het zadel te overwegen. Ride het paard voor een korte tijd daarna het gebied te inspecteren onder het zadel. Als er droge gebieden kan dit duiden drukpunten. Als het slecht passend zadel is er cirkels van droogte worden aan beide kanten, hoewel de rest van de rug nat is sweating.The zadel is uit te drukken in deze droge gebieden en zal leiden tot druk punten waar de huid beschadigd is en sore.This probleem zal niet worden verlicht door het gebruik van meer vulling en betekent dat het zadel niet goed past en mag niet worden gebruikt.

Montage van de Saddle de Rider

Bij de keuze van een nieuw vat zadel het is even belangrijk om te controleren of het past de ruiter als het paard. Verschillende maten en stijlen van zadel past verschillend en kunnen niet geschikt voor alle renners. Als het zadel is ziek montage op de ruiter zal ongemakkelijk zijn en maken het moeilijk om in evenwicht te houden. In het algemeen vat zadels hebben een hoge cantles in de rug en de leer van de jockeys en spatborden is vaak ruw om te helpen bij het bijhouden van de stoel. De hoorn is meestal langer aan de greep tijdens de ruwe manoeuvres en de stijgbeugels verbeteren, worden vaak aan een betere hoek te helpen de voeten blijven op zijn plaats te geven.

Aanschaf van een Barrel Saddle

Er zijn een aantal dealers die u laten testen het zadel voor een korte tijd vóór de aankoop, zodat u zeker zijn van een goede pasvorm. Als de pasvorm is niet goed je kunt het zadel ofwel ruil voor uw geld terug of probeer een vervanging. Zoals vat zadels, en eigenlijk alle zadels, zijn kostbaar is het essentieel dat u koopt een die niet alleen past zowel paard en ruiter, maar is gemaakt van goede kwaliteit materialen om te garanderen duurt well.For meer informatie en een aantal goede aanbiedingen voor goedkope vat, westerse, Engels en andere nieuwe en gebruikte zadels check out Gebruikte Zadels of Gebruikt Western Zadels

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply