Everything You Always Wanted to Know About Lighted Arrow nokken


   Door Jennifer WalterscheitNo boog jacht sessie ooit kan worden voltooid zonder goede kwaliteit verlicht nokken. Deze kunnen letterlijk maken of breken elke praktijk of jacht expeditie. Hier in dit artikel hebben we over de verschillende aspecten van deze verlichte nokken praten.

Wat zijn verlicht nokken?

De nokken principe verwijzen naar de gegroefde uiteinden van de boog waar de string is bijgevoegd. Het is een vrij kleine plastic gedeelte van de pijl die is gelegen aan de rand van de boeg. Het ziet er meestal als een groef in de vorm van een V. Zij verwijst ook naar de plaats waar de gevederde gedeelte van een pijl is fit. De nocking punt verwijst naar de locatie van de string over bows waarop de nok van de pijl wordt geplaatst. Verlichte nokken verwijzen naar nokken een intensieve LED-apparaat of een andere bron van licht die aan hen hebben. Dit helpt verstrekken helderheid en vergemakkelijkt de eenvoudige detectie van pijlen en spel.

Hoe maak je eigen nok?

U kunt overwegen om uw eigen nokken of zelfs verlicht nokken als u dat wenst. Het enige dat nodig is, is het snijden van een groef aan een zijde van de pijl. Echter, om een aspect te denken over, is dat de diepere is de nok de meer zwakke je pijl zal worden. Daarom, voor alle praktische doeleinden, een ondiepe nok is het beste voor het bereiken van een goede succes.

Wat te overwegen

Een ander aspect over de nok die u zou moeten overwegen serieus de krapte waarop zij rust over de string. Het doel van een nok is te houden de pijl stabiel. De kleine gleuf op het puntje helpt vervullen deze functionaliteit. Daarom moet idealiter de nok niet zitten over de string te strak. Als dit gebeurt, dan is uw verlichte nokken kan veroorzaken verdwaalde release van de pijlen. Dit zal resulteren in een ruwe versie, die niet goed zal precisie van de jacht sessie waarborgen.

U moet ook controleren om ervoor te zorgen dat de nok niet is beschadigd. Als de verlichte nokken beschadigd zijn dan de pijlen kan de boog plotseling wat resulteert in een onnauwkeurige hit verlaten. Als je in een ernstige jacht expeditie dan kan dit resulteren in een mist of zelfs verliezen van je spel helemaal. Zorg ervoor dat u altijd al uw pijlen inspecteren voordat je ze schieten. Idealiter de verlichte nokken moeten hebben gladde en gepolijste oppervlakken. Eventuele scheuren of ruwe randen kan onnauwkeurigheden veroorzaken in de jacht. Indien dergelijke gebreken bestaan op de verlichte nokken dan kan dat leiden tot geknoei met de kwaliteit van het strings.

Waarom stak nokken kan helpen?

In tegenstelling tot de reguliere nokken is het het beste om te kiezen voor het verlichte nokken. Deze bieden een bron van intens, helder licht, dat kan soms blijven branden, zelfs voor 48 uur aan een stuk. Met behulp van deze verlichte nokken kunt u de snelheid en schoot plaatsing van uw pijlen schatten tijdens schietwedstrijd oefensessies. U kunt ook deze gebruiken om de locatie van uw neergestorte spel gemakkelijk. Enkele van de nieuwe verlichte leeftijd nokken ook blijven branden na de pijl is verwijderd uit de as. Op deze manier kunt u gemakkelijk vinden waar je het spel is gedaald. U kunt ook zoeken verloren pijlen met behulp van deze verlichte nocks.Eagle Boogschieten biedt een grote selectie van verlichte nokken. Bezoek ons op het web voor onze volledige collectie van Lighted nokken en Archery Equipment .

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply