EVS: Comfort, Style en Bescherming in High End Motocross Accessoires


   Door Mike McGrathEVS is geassocieerd met high-end stijl, verfijning en langdurige reeks beschermende motorcross accessoires. Van grepen de borst beschermers aan motorcross helm is er een hele collectie te selecteren uit.

Chest protectors

De fijne collectie van borst beschermers van EVS is ontworpen voor zowel volwassenen en kinderen. De borst beschermer bereik van motorcross accessoires voor volwassenen komt in de ballistische, Flux 2, Opstand en Revolutie stijlen. De VEX collectie van borst beschermers zijn ook een grote hit onder alle motocross rijders. Deze borst beschermers zijn er in zwart, rood, blauw, geel en houtskool kleuren. Holistisch combinatie van een scala van bovenlichaam beschermende kleding in een stuk is dit borst beschermer die duurzaamheid en stijl biedt op hetzelfde moment. Hoge impact gebieden vooral in de buurt van de ellebogen, schouders, borst en rug zijn bekleed met gegoten polyethyleen bieden daardoor een hoge mate van veiligheid en isolatie van de schokken. De dubbele afsluiting nier gordels zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk voor het aanpassen en daarmee bieden comfort en gemak van het dragen met alle bescherming die u zou er in deze borst beschermer motorcross accessoires. De kinderencollecties van borst beschermers zijn ook fantastisch. Deze beschermers zijn er in felle kleuren zoals zwart, rood, wit, blauw combinaties verbluffende effecten aan te bieden.

Helmen voor volwassenen

EVS heeft ook een interessant gamma van motorcross helmen ontworpen voor volwassenen. Dit zijn voornamelijk beschikbaar als onderdeel van de TAKT collecties en komen in levendige kleuren zoals zwart, grijs, blauw, goud, rood, wit enz. elk van deze motorhelmen wordt geleverd met een hoge bescherming tegen elke vorm van invloed vooral tijdens moeilijke rijomstandigheden. Het sleutelbeen rubberen pads zijn een kenmerk in deze motorcross helmen en helpen bij het terugdringen van elke vorm van schade aan de kwetsbare gebieden sleutelbeen. Men kan ook gebruik maken van de shorty vizier als een optioneel onderdeel. De samengestelde bouw van deze motorhelmen die zijn gemaakt van aramide-Kevlar-Carbon-glasvezel maakt hen nog degelijker. De unieke eigenschap ProEdge die in feite een onderrand met schuim invoegen helpt te beperken sleutelbeen en nekletsel gebeurtenissen. Meestal, harde motorcross helmen randen veroorzaken meer letsel aan deze gevoelige plaatsen van het lichaam. De tri-dichtheid EPS impact liner helpt om deze motorhelmen veelzijdige en licht-gewicht. De hoge mate van lucht-channeling draagt zorg voor voldoende ventilatie voor comfortabel rijden actie zelfs onder moeilijke weersomstandigheden. Deze motocross helmen Bezuinig niet op stijl, hoewel ze zo veel robuust duurzaamheid en functionele kenmerken hebben. Ze komen in exclusieve glans en matte afwerking waardoor de glans en de verfijning van deze motorhelmen.

Helm accessoires

Voor alle race liefhebbers die houden van een aantal coole motocross accessoires om mee te gaan met hun motorcross helm EVS heeft een aantal coole kiest om uit te kiezen. De EVS Helmet Beanie Pro-F is beschikbaar in een standaard formaat en helpt voorkomen dat zweet van de opbouw boven de ogen en kan comfortabel worden gedragen onder de helm. De geventileerde lycra voelen met een complementaire badstof zweet band is een gezellige fit.Bobscycle.com geeft een geweldige selectie van de Motocross Helmets, Truien Motocross MX Gear en Motocross Boots

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply