Leren Snelheid Handicapping in Greyhound Racing


   Door Eb NetrSpeed komt bijna constant in windhond handicaps. Waarom wouldnt het? Snelheid is wat krijgt een hond rond het circuit sneller dan de overige 7 honden. Natuurlijk, als je kunt uitzoeken welke windhond heeft de snelste snelheid, kunt u de winnaar van elke race. Maar that makkelijker gezegd dan gedaan. Geloof me, het leren snelheid handicaps in Greyhound Racing kan een mensenleven.

Ik denk dat de meesten van ons handicappers beginnen door te zoeken naar honden met de snelste tijden in hun laatste races. Als we dat doesnt werk realiseren, kunnen we overschakelen naar honden met de snelste “beste tijd” als het programma biedt deze informatie. Veel van hen doen. Maar that is niet echt een getrouw beeld van hoe snel de hond wordt in elk ras. Zelfs indien de voorwaarden en de honden van de “beste tijd” race precies dezelfde waren, is there geen manier om te vertellen hoe snel een hond zal lopen.

Het weer zou kunnen hebben verschillende die dag geweest. De track zou hebben zacht zijn in de buurt van het spoor of ruw omhoog of bijzonder hard als de “beste tijd” is een stuk sneller dan gebruikelijk maal de dogs. Snelheid is meer dan alleen maar cijfers. Speed is te worden vergeleken met kwaliteit, klasse en post positie. Met andere woorden, there is geen manier om de snelheid te vergelijken tussen honden zonder rekening met andere factoren rekening houden.

Er zijn een aantal honden die zijn snelheid demonen als ze een goede vangst te breken, kan de verleiding te zien in de race en Dont uitstappen door andere honden snijden. Maar toen ze een race tegen honden die Dont hebben helemaal zo veel snelheid, maar die rijden op de zelfde soort van ras of zij krijgt de pauze of zie je de lokken, kunnen deze honden verliezen hun snelheid voordeel als dingen don t gaat gewoon de manier waarop ze willen dat ze.

Wat ik bedoel is dat de snelheid werkt alleen als de hond ook vastberadenheid heeft, de vangsten een goede pauze en is in staat te lopen waar en hoe het wil. Proberen om erachter te komen of dit alles zal samen komen vandaag voor deze specifieke hond is de eerste stap naar het leren snelheid handicaps in windhondenrennen.

Er zijn vele, vele sport weddenschappen systemen die strekken tot snelheid cijfers te vertalen in een mechanische formule die u toelaat om honden te vergelijkenSpeed Ratings tussen de rangen, maar Ive nooit een die werkte gevonden. Misschien is ten dele omdat Im niet groot op kraken nummers met een rekenmachine of software wanneer Im handicaps. Maar misschien is ook omdat je Cant echt gebruikt voordat snelheid absoluut snelheid todays berekenen in een windhond race.

Toegegeven, als je kijkt naar een race en zie dat een of twee honden zijn steeds sneller dan de andere honden, youd maak een mentale notitie van dat als je kijkt naar de andere factoren in todays race. Maar je wouldnt stoppen daar en spelen die honden, alleen omdat ze er snel. Youd houden handicaps en op zoek naar hoe theyre gaan om eruit te komen, wat hun loopstijl is en hoe de andere honden ze gaan beïnvloeden.

Dus snelheid is een factor in windhond handicaps, natuurlijk het is. Maar het leren snelheid handicaps isnt het hele geheim van winnen op de hond weg. Als het was, wed allemaal rijk en het nemen wouldnt half zo lang tot onze programmas handicap. Leer handicap voor snelheid, maar dan gaan om het standpunt van post, hardlopen stijl, klasse en de andere factoren die u helpen winnaars, quinielas en trifectas.Get gratis tips, artikelen en windhond handicaps pick systemen op http://ebnetr.com.

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply