Olympisch Resultaten: Alles wat u moet weten


   Door S MillsonThe 2008 Olympische Spelen in Peking zijn recht om de hoek. Met alle drukte rondom de Olympische Spelen, de grote vraag blijft waar vindt u up-to-the-date Olympische resultaten? Als youre een enthousiaste sportliefhebber bent zoals ik, je Dont wilt missen een moment van de actie die op het punt staat te gebeuren in Peking. Het Nationale Stadion van Peking, die onlangs is de bijnaam Birds Nest vanwege zijn structuur is het midden stuk van de Olympische Spelen. Het stadion heeft een capaciteit van 80.000 mensen en zal de site van de openingsceremonie, voetbal finale, vele sportieve evenementen, en ten slotte de slotceremonie.

De Chinezen zijn compleet gerenoveerd en uitgebreid zijn metro systeem ter voorbereiding van de Olympische Spelen. Its gemeld dat tachtig nieuwe stations werden gemaakt, een met een directe link naar de Beijing International Airport. Met ingang van juni 2007, waren er meer dan 2,2 miljoen tickets verkocht voor de komende Olympische Spelen.

De reden waarom je gaat te willen zien van de meest up-to-the-date Olympische resultaten is het bedrag van de gebeurtenissen die worden teruggestuurd naar Peking. Het programma setup voor Beijing 2008 is zeer vergelijkbaar met de Olympische Spelen van Athene, dat gebeurde in 04. Olympische liefhebbers ziet een totaal van 302 evenementen. 165 mens gebeurtenissen, evenementen vrouwenspecifieke 127, en een totaal van 10 gemengde evenementen. De buzz is zeker wordt gehouden rond de negen gloednieuwe evenementen die worden gehouden zoals fietsen, dat sterk lijkt op BMX. Er zijn vele nieuwe en oude sport die brengen weer een hoop opwinding aan de Olympische Spelen.

Olympische Spelen van 2008 zullen de eerste wedstrijden in de geschiedenis volledig worden geproduceerd en uitgezonden in HDTV (high definition televisie). Het geraamde bedrag van de kijkers is momenteel meer dan vier miljard tijdens de duur van de spelletjes.

Zoals de Olympische Spelen komt dicht bij de openingsceremonie is er ernstige bezorgdheid over het bedrag van de luchtverontreiniging in China. Het BOCOG (Beijing Organizing Committee) heeft gezegd dat veel van de fabrieken Chinas productie zal ophouden in een poging om het bedrag van de luchtverontreiniging lager en smog die optreedt tijdens het outdoor evenementen, zoals hardlopen.

Als youre overweegt reizen naar Beijing, youll zeker wilt uw onderzoek te doen naar de luchtvervuiling in Peking, Beijing Airport, en Beijing bloedbad.

Terwijl China is een zeer technologisch en economisch vriendelijk land, zijn er zorgen over gesloten toegang tot de media en zelfs mogelijk pro-Tibet betogers of terroristische groepen. Met al het drama, spanning en angst over de 2008 Olympische Spelen in Peking youll willen houden in nauw contact met verschillende websites en tv-kanalen die toont de laatste Beijing Olympic resultaten. Wij raden met een paar goede bronnen en contacten in China die kunnen houden u op de hoogte wat er gebeurt met de Olympische Spelen in Peking.

Ik wens alle atleten een zeer veilige en spannende Olympische Spelen van 2008! Moge alle liefhebbers van de sport, sporters, vrijwilligers, werknemers en kijkers een veilige en plezierige zomer spelletjes! S Millson is een fervent sport-onderzoeker die heeft ontdekt hoe Olympische resultaten snel te geven, nauwkeurig en effectief. Leer alles wat u moet weten over de Olympische Spelen in Peking via http://www.olympicresultz.com

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply