Chinees leren voor de Olympische Spelen in Peking


   Door Dinah LeabeauFor de Chinezen, 8 augustus 2008 is een uiterst gunstige dag, dus waarom deze datum werd gekozen als de opening van de Olympische Zomerspelen 2008. Als youre naar de XXIX Olympiade te wonen en post naar China voor, weet welk gedrag aanvaardbaar is in China, en leer Chinees.

Begrijp het Reglement

Zelfs als de Olympische Spelen wordt verondersteld de hele wereld samen te brengen in eenheid, zijn er nog tal van wetten die moeten worden gevolgd. China heeft zeer rigide regels voor zowel autochtonen en buitenlanders, en itll je goed doen om ze te leren om problemen te voorkomen.

Je hebt nog moeten voldoen aan veel regels, zelfs als de Olympische Spelen is bedoeld om eenheid te bevorderen om de hele wereld. Youll goed doen om te voorkomen dat de problemen door het leren van zeer strenge wetten China zowel voor buitenlanders en de lokale bevolking.

Studeren Chinese snel aanzienlijk kan u helpen, omdat deze lijst is in het Chinees. Met elementaire Chinees, kunt u ook verstaanbaar te maken wanneer u gestelde vragen, hulp nodig, of verloren.

De Chinese regering hebben verklaard bepaalde gebieden, zoals militaire installaties buiten de grenzen aan buitenlanders. SOA, geestelijke handicaps, en anti-Chinese sentimenten zijn ook verboden. U krijgt een goede kans op het krijgen van een Chinees visum als je leert Chinees.

Begrijp de Cultuur

Chinese cultuur bestaat al enkele millennia. Leren delen van deze cultuur zal u helpen omgaan met het Chinese volk.

Persoonlijke relaties doorgaans het gevolg zijn van zakelijke relaties. In China, hoe meer je het bouwen van een nauwe persoonlijke relatie, ongeacht hoe vluchtig, hoe meer kans op een deal zegel op uw eigen voorwaarden. Dus zelfs als je onderhandelingen met een eigenaar van de winkel, probeer uit te oefenen in kleine praten dat een maatschappelijk belang in hem, die mogelijk de beste manier is hoe je chinees spreekt studie. Youre verzoeting de suiker, om zo te zeggen. Daarom Chinees leren om te onderhandelen en te chatten.

Geef uw visitekaartje met uitgestrekte beide armen en uw naam waarmee de ontvanger. Ook zijn de Chinezen zeer bijzonder op anciënniteit en aanwijzing. Het aanpakken van een Chinese nationale met zijn goede aanwijzing en niet alleen de gemeenschappelijke Mister of Miss verdien je brownie points.

Respect moet worden weergegeven in termen van anciënniteit en rang. “Face” is erg belangrijk, dus nooit vernederen een Chinees in het bijzijn van anderen. Laat uw terseness en tactloosheid thuis. Ook bieden kleine geschenken als tekenen van waardering en weigeren om niet een geschenk.

Hoe belangrijker de persoon in rang en anciënniteit, hoe meer je moet geven respecteren. Dont weigeren een cadeau dat wordt gegeven aan u, en je moet ook geschenken aanbieden jezelf. Het belangrijkste is, nooit een Chinees persoon in het openbaar in verlegenheid brengen omdat “gezicht” is erg belangrijk voor hen.

Denk er ook aan niet rond te lopen met een permafrown op je gezicht, legde Mao Tse Tung en andere Chinese leiders vereerd, loven de Japanners op geen enkele manier, en door de lucht pro-Taiwan en pro-Tibet sentimenten.

Wanneer in China, do youll heel goed te doen wat de Chinezen doen. Voor de vlotte communicatie, te bestuderen Chinees online.Want Chinees leren in een korte tijd? Ontvang onze 6 Dag Speak Chinese Gratis Cursus. Chinees leren is gemakkelijk, bezoek LearnChineseHere.com nu !

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply