Shooting a Compound Bow – Alles Youll Need to Know !


   Door Jen WalterscheitNow dat u de eigenaar een samengestelde boog de volgende stap is natuurlijk om te schieten met het wapen een doelwit. Voordat je begint te schieten, is het het beste om te wennen aan het gevoel van het tekenen van de boog en het vrijgeven van de string. Probeer het verschillende keren tekening terug op verschillende afstanden te wennen aan het gevoel van het wapen in je handen. Deze bogen zijn moeilijk terug te trekken op het eerste, maar eenmaal terug getrokken naar een bepaalde afstand de spanning zal de introductie en de positie zal zijn makkelijker te onderhouden.

De juiste Arrows

Voordat u uw verbinding kan schieten boog moet u een koker met pijlen. Maak niet de fout van de aankoop van houten pijlen. Alles wat je krijgt voor je problemen in een stapel van gebroken stokken aan je voeten. Houten pijlen kan niet de druk en de kracht van een compound boog. In plaats daarvan zoeken naar pijlen met carbon of aluminium assen. Deze zijn veel sterker en in staat om de sterkte van de boog te weerstaan.

Het vinden van een plaats om te schieten

Wees slim over uw keuze van de locaties schieten! De achtertuin is niet de beste plek om uit te proberen uw compound boog. Er zijn te veel potentiële onschuldige doelen in uw buurt zou kunnen geraakt. Natuurlijk, de beste plaats om te gaan boogschieten is een galerij. Als u niet zeker weet waar een te vinden, probeer dan uw lokale geweer te slaan. Als de winkel niet een op een onroerend goed, moeten de verkopers kunnen u vertellen waar de dichtstbijzijnde bereik ligt.

Als er geen boeken in uw buurt en kies vervolgens een groot leeg veld mijl afstand van de dichtstbijzijnde woningen. Hoe verder weg van de beschaving, hoe beter.

Hoe Shoot

Begin met het laden van de met pijl en boog. Langzaam trekken terug, waarbij de boeg niveau. Zodra je hand terug heeft getrokken genoeg dus het is onder je kin je zou moeten voelen de spanning release. Dit is de zogenaamde “let-off”. Als u denkt dat deze “let-off” dan heb je de juiste maat samengestelde boog gekocht. Hoewel in deze positie streven naar het doel. Probeer gericht een tikkeltje iets lager dan waar u wilt dat uw buigen voor impact. Dan laten gaan string en schieten!

Tips voor een Shooting Compound Bow

Vóór de aankoop van een samengestelde boog ze testen in de winkel. Vind de een, toen trok terug tot net onder je kin, “laat-off”. Dat is de buiging voor jou.

Het is beter om lage doel wanneer u voor het eerst beginnen met je boog schieten. Op deze manier als je pijl het doel zal het gemakkelijker te vinden mist. Als je doel te hoog en je pijl gaat langs het doel kan heel moeilijk zijn om je pijl te vinden.

Een paar lessen met een professionele instructeur wellicht de weg te gaan. Het is beter om goede gewoonten te leren in het begin dan proberen om slechte gewoonten te corrigeren op een later tijdstip. De juiste houding en techniek zijn erg belangrijk om steeds een deskundige boogschutter.

Waarschuwingen!

Nooit, nooit, nooit compound boog schiet je als iemand staat in voor je. Zelfs als een persoon uit is om je links of rechts is er altijd een kans op de pijl kon Veer in die richting. Voordat je schieten, met voor elke persoon die is gekomen met u aan het bereik. Als u niet kunt vinden een van je metgezellen, wacht tot de persoon is gevonden.

Zorg ervoor dat u de juiste beschermende kleding te dragen. Een lange mouwen of en arm bewaken beschermt je arm uit het verliezen van een laag van de huid moet worden om dicht bij de boeg als u de string.

Als u er zeker van zijn lange haren en bind het terug. Lang haar kan gemakkelijk verstrikt raken in de katrollen van uw verbinding bow.At Eagle Boogschieten we zijn toegewijd om u steeds de grootste samengestelde boog selectie op het internet. We stock meer dan 10.000 producten, en zijn het toevoegen van meer de hele tijd, inclusief maar niet beperkt tot een grote boog samengestelde selectie .

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply