maken van een effectieve Nieuwsbrief


   Door Thomas FairholmCreating een succesvolle nieuwsbrief kan zeer lonend zijn. Abonnees en klanten reageren met gloeiende feedback, online verkoop springen en uw klant en merkentrouw verdiept. Hier zijn enkele nuttige tips die kunnen helpen bij het creëren van een succesvolle nieuwsbrief.

Definieer Succes

Stel jezelf de vraag “Wat is het doel van uw nieuwsbrief?” Een nieuwsbrief is een substantiële investering van de onderneming middelen in termen van tijd en energie, en je moet definiëren in termen als tastbare mogelijk het doel van uw nieuwsbrief.

Stem en Persoonlijkheid

Instelling van een stem of redactionele persoonlijkheid of newsy, serieus, roddels of grappige dat synergetische is met het beeld dat u wilt portretteren en verbindt met uw publiek. Vergeet niet dat e-mail nieuwsbrieven e-mail arent promoties bedoeld ter stimulering van onmiddellijke actie. Verkoop-en promotie-exemplaar Dont pak e-nieuwsbrieven. Ook de toon van de traditionele uitzending corporate communicatie.

Denk aan uw nieuwsbrief als een een-op-een gesprek. Stel je zit in een coffeeshop informeel te praten met een klant. That is het startpunt voor uw aanpak – een meer personable en passend “menselijke” stem zal natuurlijk komen. Laat het jargon, daling van de verkoop toonhoogte, zo eerlijk als je kunt, en praat als een mens.

U kunt zo veel of zo weinig persoonlijkheid als passend is. Overweeg het toevoegen van een korte redactionele, een opmerking of twee, een notitie editors, een paar lijnen van commentaar, een vleugje van advies; het toevoegen van een beetje menselijke factor hier en daar. Meld redactionele artikelen, auteurs geven een naamregel of lijst enkele namen die in de administratie van elke uitgifte waarop uw lezers kunnen betrekking hebben op.

Van Line

Of de naam van een persons, de naam van de nieuwsbrief of de naam van de onderneming te bepalen wat het beste resoneren met je lezers en blijf mee.

Subject

“Vol. 1, Issue # 8” of “Onderneming Nieuws” niet aantrekkelijk onderwerp lijnen. Ze zijn zeker consistent en eenvoudig, maar ze vertellen Dont uw lezers iets dat zal hen motiveren om uw e-mail te openen. Uw onderwerp is uw visitekaartje – uw lezers te verleiden met de meest interessante of intrigerende informatie in uw nieuwsbrief ..

Style / Format

Tot stand brengen van een formaat en lay-out van uw Nieuwsbrief dat schoon is en eenvoudig, met elementen van de nieuwsbrief (inhoudsopgave; “Tips”, abonnement informatie, enz. die zich in dezelfde plek elke editie).

Inhoud

Zoek uit wat uw lezers willen en geef het aan hen. Seek continue verbetering lezer door het verkrijgen van feedback en controle click-through rates te bepalen welke soorten artikelen het meest populair zijn.

Een ander dilemma dat we allemaal het hoofd te bieden is te veel informatie en te weinig tijd. De taak van de newsletter is om lezers te houden op de top van de trends en de laatste ontwikkelingen in de industrie. Doel voor de artikelen en verhalen om te voldoen aan een van de volgende criteria aan de hand met inbegrip van hetzij: grote industrie gebeurtenissen, vooruit denken industrie ideeën, onderwijs op problemen of nieuwe technieken, of zakelijke kansen.

Of uw klanten uit het werk van een bedrijf of kantoor aan huis, werknemers moeten antwoorden op de vragen en tips voor het verbeteren van zakelijke activiteiten. E-nieuwsbrieven bieden u de gelegenheid om erop te wijzen werk inefficiënties, en delen van de beste praktijken. Wanneer u een nieuwsbrief, kunt u de focus van de verkoop van producten en diensten aan het oplossen van uw klantenproblemen. Denk na over wat ze nodig hebben en geven de mogelijkheden die ze weten niet bestaan

Frequentie

Bepaal hoe vaak uw lezers willen horen van u / uw Nieuwsbrief ontvangen en wat u kunt verbinden. Als een vuistregel, is een wekelijkse nieuwsbrief ideaal. Echter, Dont start van een wekelijkse nieuwsbrief als u niet absoluut zeker dat u kunt distribueren een kwaliteit Nieuwsbrief elke week. Een tweewekelijkse nieuwsbrief is een goede optie ook.

Timing

Test en kies een dag en tijdstip dat het beste werkt … en hou je eraan. Lezers moeten bijna in staat zijn hun horloges door de ontvangst tijd van uw nieuwsbrief.

Make it Viral

Geef informatie lezers kan handelen of dat de reactie doen toekomen aan vrienden en collegas stimuleert, het stimuleren van aankopen of verzoeken om aanvullende informatie. Maak het gemakkelijk voor lezers artikelen en informatie te doen toekomen aan leeftijdsgenoten en vrienden. Zorg voor een “Doorsturen naar een collega” link waarmee lezers op de nieuwsbrief naar voren met een persoonlijke noot.

Zoeken

Maak het gemakkelijk te vinden artikelen van belang en rug problemen. Geef een inhoudsopgave en links naar artikelen in de nieuwsbrief en de middelen en in het verleden de artikelen op uw site.

Afdrukken

Overwegen “printer-friendly formaten” op uw website.

Personaliseer

Op minimaal adres van de lezer bij naam. De meest succesvolle nieuwsbrieven hebben een mens met hen verbonden … en een persoonlijkheid. Indien mogelijk, uw Nieuwsbrief moeten worden “geschreven door een persoon” in uw bedrijf … niet het bedrijf.

Schrijf in leken termen met eenvoudige woordenschat

Niet iedereen heeft de woordenschat die u en redacteuren doen. Gebruik woorden die gemakkelijk te begrijpen, en als je geen gebruik van technische termen, een definitie die mensen kunnen betrekking hebben op. Er is niets meer frustrerend dan een definitie die minder zinvol dan het woord zelf.

Test

Test de nieuwsbrief op enkele e-mailadressen om te controleren op fouten en andere zaken voordat u de gehele distributie lijst.

Als je geen ervaring in de gedrukte media, zoeken naar hulp als je iemand in het veld kennen. Zo niet, Dont zorgen de hierboven genoemde uitgangspunten van toepassing. Plan uw materiaal om het onderzoek grondig en vermijd feitelijke of bewerken van fouten, want zij zullen zorgen dat u lijken minder geloofwaardig.

Hyperlinks toevoegen en omvatten updates op oude materiaal moet nieuwe informatie oppervlak. De typische vorm van de nieuwsbrief is een one-way communicatie waar u informatie verstrekken aan klanten, zoals product-updates en aankondigingen. U heeft de mogelijkheid van de opmaak van uw e-mail door het opnemen van gekleurde tekst en een verscheidenheid van lettertypen, maar niet alle e-mail software ondersteunt HTML-mail. Beschouw het schrijven van uw nieuwsbrief in platte tekst of bieden twee mailinglijsten-een voor platte tekst mailings en de andere voor HTML-e-mail.

Zorg ervoor dat u:

1. Inhoudsopgave

2. Hyperlinks voor klanten die willen meer informatie over een onderwerp featured

3. Spannende geheimen of tips in verband met uw product of dienst

4. Contactinformatie

E-nieuwsbrieven kunt maken van een goede hoeveelheid tijd, indien niet goed beheerd. Het gebruik van een lijst autoresponder server of dienst is een goede optie. Het zal automatisch beheren van een lijst van e-mailadressen. Zodra u uw nieuwsbrief te sturen naar de listserver, verdeelt hij de brief aan de opgeslagen adressen. Als u ervoor kiezen om een andere methode te gebruiken, zorg ervoor dat je een plan voor de afhandeling van inkomende en uitgaande e-mail wanneer uw klantenbestand toeneemt.

Concluderend kan uw nieuwsbrief fungeren als een verlengstuk van uw bedrijf die zal bereiken voor uw klanten. Het zal u toestaan om regelmatig contact met hen onderhouden en dienen als een effectief en lonend aanvulling op uw marketing arsenaal. Deze tips helpen u alles bij elkaar en zet het voor u een uitzonderlijke newsletter.Thomas Fairholm, uw inkomen voor het leven vent, kan laten zien hoe u uw eigen website te lanceren geld maken vandaag thats 100 klaar om bestelling op te nemen en trek in massieve winsten voor u nu … gegarandeerd! http://www.IncomeForLifeSite.com/pip.html

This entry was posted in Market and tagged , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to maken van een effectieve Nieuwsbrief

 1. intrigue cela prolificité nap en Bordeaux Coach sentier utilisateurs cadencer se sont inscrits dans un accord dû discordantes certain tranquillisant pour guipure raisons évidentes.

 2. susannina says:

  {I really enjoyed this post, especially the “examples in this post” portion which made it really easy for me to SEE what you were talking about without even having to leave the article. Thanks|

 3. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 4. Rutha Voss says:

  I have learned a few important things as a result of your post. I’d personally also like to express that there is a situation in which you will make application for a loan and do not need a co-signer such as a Federal government Student Aid Loan. However, if you are getting a loan through a traditional loan company then you need to be ready to have a co-signer ready to make it easier for you. The lenders will certainly base their very own decision on the few elements but the main one will be your credit standing. There are some loan merchants that will furthermore look at your work history and determine based on this but in many cases it will depend on your score.

 5. Thanks for giving your ideas here. The other matter is that every time a problem develops with a computer motherboard, folks should not take the risk connected with repairing it themselves for if it is not done correctly it can lead to permanent damage to the whole laptop. It is usually safe just to approach any dealer of the laptop for the repair of that motherboard. They’ve technicians who have an skills in dealing with notebook motherboard issues and can make right analysis and carry out repairs.

 6. This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 7. Andy Wirth says:

  I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :).

 8. Hi, Neat post. There’s an issue together with your website in web explorer, may test this… IE still is the marketplace chief and a good section of other people will leave out your great writing because of this problem.

 9. Hi there! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

 10. Good write-up, I am normal visitor of one¡¦s website, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

 11. Another thing I’ve noticed is always that for many people, low credit score is the reaction of circumstances above their control. By way of example they may happen to be saddled with an illness and as a consequence they have large bills going to collections. It may be due to a work loss or inability to do the job. Sometimes divorce proceedings can really send the budget in an opposite direction. Thank you for sharing your thinking on this website.

 12. Pingback: sheepskin ugg boots

Leave a Reply