Wat is Private Label Content? – Deel 1


   nbsp; door: Robert Rogers
Private Label Content is een geweldig goedkope manier om uw website te vullen met unieke hoogwaardige informatie. Well laten zien hoe u uw site te onderscheiden van de duizenden darren zijn die pompen van miljoenen paginas van dubbele inhoud. Als u havent gehoord, zoekmachines zijn nu gestraft sites met dubbele inhoud te laten vallen door ze in rang of ze helemaal verbieden!

Private Label Content, of PLC voor korte, kan komen in vele vormen. De meest voorkomende is die informatie in een tekst formaat. Ze kunnen artikelen, ebooks, handleidingen, of zelfs graphics. Freelance schrijvers die zijn experts op hun vakgebied schrijven. Zowat elk onderwerp wordt behandeld, van liefde en romantiek tot internet marketing en business.

Abonnees zijn toegestaan, het gebruik van deze inhoud en hun naam op als de auteur. Hoe ze gebruiken het materiaal wordt slechts beperkt door hun verbeelding.

Vaak gebruikt zijn:
Ebooks –
-Print Books
-Presentaties
Lidmaatschap Sites
-Face to face cursussen
Mini-cursus
Teleclass-inhoud
Webcast-inhoud
Podcast-inhoud
-Blog inhoud
-Content voor uw autoresponder
-Zine inhoud
-Artikelen voor uw site bij AdSense inkomsten paginas bouwen
Viral-rapporten
-Tips Lijsten

Er zijn echter enkele beperkingen. De beperkingen zullen variëren van provider tot provider, maar over het algemeen gesproken, zal Private Label inhoud hebben deze beperkingen:

-U kunt geen aanspraak copyright van PLC
-Je kunt niet aan artikel directories
-Je kunt niet het aanbod van de inhoud met wederverkoop of herdruk rechten
-Je kunt niet bundelen en herverpakken van het materiaal voor wederverkoop

U kunt echter opnieuw schrijf ze in je eigen woorden. Als de veranderingen belangrijk zijn genoeg om het “onherkenbaar als het originele artikel” te maken, dan mag u het auteursrecht ze als uw eigen en doen wat je wilt.

Op dit moment is Private Label inhoud alleen beschikbaar voor abonnees van inhoud informatieverstrekkers. Een van de betere aanbieders voor PLC is http://affiliatepowertools.com/igr.htm. Het unieke aan het programma is dat naast het verstrekken van honderden nieuwe artikelen per maand, hebben ze hun eigen leden te schrijven en in te dienen artikelen voor herziening. Indien de artikelen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen, zal het beschikbaar zijn voor alle abonnees voor gebruik. In ruil daarvoor zijn leden wier artikelen geaccepteerd in de directory krijgen een gratis maand van dienst. Daarom is veel van hun inhoud zeer unieke informatie van andere makelaars, en de leden krijgen de kans om een gratis maand van dienst!

In deel 2 zal ik bespreken in meer detail hoe u het beste van Private Label inhoud door:

Verkoop exclusieve informatie-producten voor pure winst!
Genereren onbeperkt gratis verkeer naar uw web sites!
Toenemende Affiliate en Adsense Pay Controles!

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply